Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Tiel Logo

Ontstoppen

WC verstopt Tiel

Wij verhelpen jouw wc verstopping

TIEL

WC verstopt Tiel?

WC verstopt Tiel? Het kan iedereen zomaar overkomen: je wc spoelt niet meer goed door. Je ontkomt er helaas niet aan wanneer jouw wc verstopt is. Het kan behoorlijk stinken en het vergt ook nog eens een hoop schoonmaakwerk.

Er zijn een aantal methoden om je wc zelf te ontstoppen. Met een van de volgende methodes kan je proberen zelf je wc te ontstoppen.

WC verstopt Tiel en geen zin om zelf jouw wc te ontstoppen? Neem nu contact op met 0344 202 606 om jouw klus te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

We raden je aan alvorens je aan de slag gaat, de vloer te bedekken. Het bedekken kun je doen met een zeil of met een oude doek.

Op deze manier weet je zeker dat er geen vieze spetters op je vloer komen. Ook scheelt het een hoop schoonmaakwerk achteraf.

Laat je je wc liever door een ervaren Loodgieter ontstoppen? Neem direct contact op met één van de loodgieters van Ontstoppen Tiel.

Ontstoppen Tiel Logo
Loodgieter ontstoppen Tiel afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Alvorens je aan de slag gaat, is het belangrijk om erachter te komen wat de oorzaak is van je wc verstopping. Vaak is een vastzittend voorwerp de oorzaak van het probleem.

Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen? Dan is de kans aanwezig dat er een keer een luier of speeltje in het toilet terecht komt. De kans is groot dat je dit niet zomaar wegspoelt. In dit geval, zul je een aanpak moeten gebruiken die de verstopping naar boven brengt.

Is het papier, vet, of iets dat flexibel is? Dan is er een kans dat je de de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier weg te spoelen.

Voor spoedhulp bij verstoppingen bel je direct de vakmannen van Ontstoppen Tiel op 0344 202 606.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in je wc met het blote oog te zien? Dan kun je er ook vaak zelf bijkomen.

In de meeste gevallen ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Dit heet de sifon. Een sifon is de zwanenhals-vorm aan de achterkant van het toilet. Als dit het geval is hoef je alleen maar een paar rubberen handschoenen aan te trekken en de wc verstopping met de hand weg te pakken. Papier kan uit elkaar getrokken worden om het vervolgens door te spoelen in de wc.

Is het een hele toiletrol of iets anders groots? Gooi het dan in de prullenbak in een plastic zak en spoel vervolgens het toilet door.

Kom je er niet uit? Bel dan direct met onze spoedservice via 0344 202 606. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe!

Ontstoppen afvoer Tiel
Ontstoppingsdienst Tiel

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Is de verstopping in de wc niet zichtbaar en wordt deze volgens jou veroorzaakt door vet of papier?

Probeer de verstopping dan te verhelpen met afwasmiddel. Het gebruiken van afwasmiddel is een van de goedkoopste methoden voor het ontstoppen van je wc.

Als eerste is het slim om de vloer rondom je wc te bedekken aangezien het kan gaan spetteren. Pak eerst een emmer met warm water. Spuit vervolgens twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet. Als laatste gooi je de emmer met warm water direct vanaf een meter hoogte in de wc.

Let op! Gooi geen kokend water in de wc. Dit kan namelijk het porselein in de wc afbreken. Wanneer dit het geval is ben je nog veel verder van huis.

Bel gratis met de vakmannen van Ontstoppen Tiel om jouw situatie te bespreken 0344 202 606.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Kan je de toiletverstopping niet zelf losmaken met rubberen handschoenen? En lukt het niet om de verstopping weg te spoelen met wasmiddel en warm water?

Gebruik dan de welbekende ontstopper. Maak het rubber van de ontstopper van tevoren flexibel door het even onder de warme kraan te houden, hierdoor wordt het rubber flexibel en dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit.

Vervolgens breng je de ontstopper onder water en druk je hem rustig in de toilet hals. Zorg ervoor dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Dit zorgt voor een goede zuigkracht. Dit herhaal je net zolang tot de verstopping naar boven komt.

Pas op: druk de ontstopper niet te hard tegen de afvoer. Hiermee kan je de verstopping namelijk nog erger maken. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Tiel Leiding
WC verstopt Tiel

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

We raden je niet aan een toilet te ontstoppen met een ontstoppingsveer. 

Is het je niet gelukt om met bovenstaande ideeën de verstopping van je wc aan te pakken? Dan raden wij je af aan om het te gaan proberen met een ontstoppingsveer.

Er bestaat namelijk een kans dat de verstoppingsveer bij gebruik vast komt te zitten. Dit kan schade aan je leidingen veroorzaken.

Bel snel met Ontstoppen Tiel om de oplossing voor jouw situatie te bespreken 0344 202 606.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

In sommige gevallen kun je de verstopping zelf niet verhelpen. Blijft de wc nadat je alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd verstopt? Roep de hulp in van onze vakmannen. Ontstoppen Tiel werkt met ervaren monteurs die al jarenlang professioneel te werk gaan.

Onze ontstoppers werken aan de hand van unieke methoden om het probleem van een verstopping van het riool te achterhalen en direct aan te pakken. Ook helpen wij je graag met de inspectie van uw riool en het preventief onderhoud hiervan. 

Wij lossen je wc verstopping snel op en zorgen ervoor dat je wc weer doorspoelt zoals het hoort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie. Wij lossen alle problemen snel en vakkundig op.

Neem direct contact op via 0344 202 606. Dan komen we snel bij je langs om je wc verstopping te verhelpen.

Graven riool Tiel

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-tiel

WC verstopt

WC verstopt Tiel

Zit jouw WC verstopt in Tiel? Neem contact op met één van onze ervaren loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-tiel-ontstopping

Afvoer verstopt

Woon je in Tiel en heb je te maken met een verstopte gootsteen? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-tiel-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Tiel

Rioolinspectie in Tiel? Voorkom nare verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij sporen beginnende verstoppingen op en reinigen jouw riool.

loodgieter-tiel-verstopping

Riool verstopt

Is jouw riool verstopt? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Tiel en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Tiel Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Het team van Ontstoppen Tiel komt je graag helpen!

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0344 202 606

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Tiel

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Tiel