Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Tiel

Wij verhelpen jouw riool verstopping

TIEL

Riool ontstoppen Tiel?

Riool ontstoppen Tiel? Wanneer je zo snel mogelijk van je rioolverstopping af wilt, kun je het beste zelf je riool proberen te ontstoppen. Wanneer je dit succesvol doet, kun je direct weer gebruik maken van je riool. Tevens hou je de overlast door stank hiermee zo klein mogelijk.

Wil jij je riool zelf ontstoppen? Wij hebben een aantal goede tips. Je zit waarschijnlijk met een aantal vragen: hoe vind ik die verstopping? En hoe kan ik mijn riool ontstoppen?

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Bel gratis met 0344 202 606 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Tiel staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Het ontstoppen van jouw verstopte riolering begint bij het vinden van de locatie van de verstopping.

Het is mogelijk dat het water in je douche of in je keuken minder goed wegloopt. Of dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Deze voorbeelden duiden allebei op een verstopping in de riolering. Je kan in dat geval dan beter een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen zoals Ontstoppen Tiel.

Ook is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt in huis. Blijft er water in de douchebak staan? Of wordt het water in de wasbak bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Een verstopping in de wasbak of de afvoer van de douche is vaak toe te schrijven aan haren en zeepresten. Deze resten hopen zich dan op achter de sifon en de afvoer, dit veroorzaakt de verstopping van het riool.

De bron van een rioolverstopping kan je het beste vinden door de rioolaansluitingen allemaal een keer door te spoelen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Als hierdoor een waterkolk ontstaat, zal de afvoeraansluiting niet verstopt zitten. Als er toch een verstopping blijkt te zijn, hoe kan je deze dan het beste verhelpen?

Bel nu 0344 202 606 om jouw klus te bespreken. De ervaren loodgieters van Ontstoppen Tiel helpen je graag.

Ontstoppen Tiel Logo
Loodgieter ontstoppen Tiel afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een riool ontstoppen kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden voor het ontstoppen van een riool is het gebruik van een hogedrukreiniger. Hierbij is een zorgvuldige manier manier van werken van cruciaal belang! Je wilt voorkomen dat de keuken of badkamer overstroomt met water.

Als eerste plaats je het mondstuk van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Vervolgens spuit je de afvoer zo’n 3 minuten grondig door.

Het gebruik van een hogedrukreiniger is een manier om je riool te ontstoppen. Dit is tevens wel een van de meest krachtige methoden en brengt dus ook risico’s met zich mee.

Andere methoden zijn het gebruik van een veer, soda of een plopper. Probeer dus in de eerste instantie een van deze methoden voordat je het probeert met een hogedrukreiniger. Zo voorkom je dat er afvalwater op jouw vloer of wanden terechtkomt.

Voor spoedhulp verstoppingen of storingen bel je direct de vakmannen van Ontstoppen Tiel op 0344 202 606.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Wanneer de verstopping is veroorzaakt door iets als een prop restafval, kun je gebruik maken van een ontstoppingsveer. Doordat de veer erg flexibel is kan je hem gemakkelijk in de afvoer drukken. Als je de veer de afvoer in duwt zorgt hij ervoor dat het afval los komt. Zet hierbij niet teveel kracht. Je kan namelijk schade aanbrengen met de veer.

Hierdoor is de weg weer vrij gemaakt naar het centrale riool. Spoel de afvoerbuis na gebruik van de veer snel door. Als je dit niet direct doet kan het afval opnieuw in de afvoer blijven plakken.

Het gebruiken van soda gaat goed gepaard met het gebruik van de ontstoppingsveer. Het kan dienen om gebruik te maken van de veer met soda. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoer wand. Dit zorgt voor een goede riool ontstopping. Nu kun je weer rustig gebruik maken van het riool.

Liever hulp van een rioolspecialist? Bel 0344 202 606. Wij staan vaak al binnen een uur voor je klaar.

Ontstoppen afvoer Tiel
Ontstoppingsdienst Tiel

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik van een plopper is een goede methode bij het riool ontstoppen. De plopper ontwikkelt een drukverschil in de afvoer en dit trekt de verstopping los. Druk de plopper tegen de rand van de afvoer aan en zorg ervoor dat de afvoer helemaal bedekt is. Trek een paar keer aan de plopper en kijk of het afval loskomt.

Het kan soms nodig zijn om meerdere keren te moeten ‘ploppen’ om het afval echt goed los te maken. Vervolgens spoel je de afvoer goed door met water. Ook hierbij kan het slim zijn om soda te gebruiken. De soda zal ervoor zorgen dat de laatste resten afval losgeweekt worden.

Bel gratis met de vakmannen van Ontstoppen Tiel om jouw klus te bespreken 0344 202 606.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Ook soda is een goede hulpmiddel bij het verhelpen van een verstopping in het riool. Dit werkt als volgt: Schep de soda met een theelepel in de afvoer en laat dit een paar minuten intrekken.

Spoel de afvoer vervolgens door met heet water. Het is slim om dit proces een paar keer te herhalen voor het beste resultaat.

Het gebruik van soda is handig voor het ontstoppen van een doucheputje, gootsteen of wastafel. Dit komt omdat de soda een ontvettende werking heeft, waardoor het zeepresten en haren beter loslaten.

Hierdoor zal de verstopping in veel gevallen verdwijnen en waardoor het water weer goed kan doorstromen. Vervolgens kun jij weer normaal gebruik maken van jouw riool!

Werkt het ontstoppen met soda niet? Bel dan snel met de rioolspecialisten van Ontstoppen Tiel 0344 202 606.

Ontstoppen Tiel Leiding
Riool ontstoppen Tiel graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel supermarkten of bouwmarkten bieden verschillende riool ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het gebruik van deze middelen af.  Het gebruik van deze chemicaliën kan je afvoer beschadigen. Deze ontstoppingsmiddelen hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van je afvoer aan.

Bovendien vervuil je hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Wij raden je aan om gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen te voorkomen.

Bel nu met Ontstoppen Tiel om jouw situatie te bespreken 0344 202 606.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Helaas is het lang niet altijd mogelijk om je riool zelf te ontstoppen. Schakel daarom professionele hulp in! Onze ontstoppers zijn zeer ervaren, beschikken over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 assistentie bij het verhelpen van verstoppingen.

Wij rekenen geen voorrijkosten. Maak nu afspraak en wij zorgen voor een professionele rioolontstopping via 0344 202 606. Neem nu contact op met Ontstoppen Gouda.

Graven riool Tiel

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-tiel

WC verstopt

Zit jouw WC verstopt in Tiel? Neem contact op met één van onze ervaren loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-tiel-ontstopping

Afvoer verstopt

Woon je in Tiel en heb je te maken met een verstopte gootsteen? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-tiel-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Tiel

Rioolinspectie in Tiel? Voorkom nare verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij sporen beginnende verstoppingen op en reinigen jouw riool.

loodgieter-tiel-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Tiel

Is jouw riool verstopt? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Tiel en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Tiel Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Het team van Ontstoppen Tiel komt je graag helpen!

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Tiel

De ervaren loodgieters van Riool Ontstoppen Tiel hebben de afgelopen jaren een hoop riool verstoppingen verholpen, kelders leeggepompt en verstopte WC’s gezien. We kunnen je helpen bij allerlei ontstoppingswerkzaamheden door onze unieke en krachtige pomp welke ruim 6300 liter per minuut weg kan wegpompen!

We zijn zelfverzekerd dat wij jouw verstopping correct kunnen oplossen en bieden daarom garantie op onze werkzaamheden. Op deze manier geniet je van echt vakmanschap.

Partners: Roofers Vancouver,

Om te kijken wat de beste oplossing is kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via 0344 202 606.

Verstopping Tiel

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Tiel!

Riool Tiel

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Tiel Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Tiel. Altijd uitstekende service en snel geholpen! Heel erg bedankt.

Ver der Valk Hotel Tiel

Bij ons heeft Ontstoppen Tiel verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstoppingen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Voetbalvereniging TEC

Wij hadden te maken met een rioolverstopping. De mensen van Ontstoppen Tiel konden direct komen en hebben de verstopping snel weer verholpen.

Brandweer Kazerne Tiel

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0344 202 606

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Tiel

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Tiel