Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Afvoer 

Afvoer verstopt Tiel

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

TIEL

Afvoer verstopt Tiel?

Heb je te maken met een verstopping in je afvoer en kun je deze zelf niet verhelpen? Er zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar om soortgelijke problemen op te lossen.

Omdat er zo veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar zijn, is het soms onduidelijk wat nou wel, en wat niet werkt. Op deze pagina krijg je antwoord op al je vragen. Hier kan je tips met uitleg vinden voor een afvoer ontstopping met succes.

Heb je alles al geprobeerd maar kom je er niet uit? Los het probleem dan op door een professionele rioolspecialist in te schakelen, want hij is namelijk expert op het gebied van afvoer verstoppingen.

Denk je dat wij je kunnen helpen? Bel nu vrijblijvend met 0344 202 606 om jouw klus te bespreken. Ontstoppen Tiel staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Tiel

Is je afvoer verstopt en zoek je naar een ontstoppingsdienst in Tiel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons ervaren team staat klaar om je te helpen,

De vakmannen van Afvoer Ontstopping Tiel lossen graag alle afvoerproblemen voor je op. Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende oplossing.

Naast dat wij je afvoer in Tiel ontstoppen, geven wij ook advies zodat je je afvoer in een goede staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Tiel staat voor je klaar. Neem snel contact met ons op via 0344 202 606 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Tiel Logo
Loodgieter ontstoppen Tiel afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Op het moment dat je afvoer niet goed doorloopt dan is waarschijnlijk je afvoer verstopt. Je kunt in sommige gevallen zelf je afvoer ontstoppen. Je kan dan namelijk veel sneller weer gebruik maken van je sanitaire voorzieningen.

Wij hebben een aantal tips zodat je een goede poging kan doen om je afvoer zelf te ontstoppen. Mocht het dan zo zijn dat de afvoer na de poging nog steeds niet doorloopt, dan kan je ons altijd bellen op 0344 202 606.

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Doet de verstopping zich voor bij de afvoer van een elektrisch apparaat? Dan is het verstandig om eerst te controleren of de filters vies zijn. Dit is in veel gevallen het geval. 

Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn kan je ze reinigen in een warme sop, als ze dan weer droog zijn kan je ze terug plaatsen. Als het goed is is het probleem van de verstopte afvoer dan opgelost.

Ontstoppen afvoer Tiel
Afvoer verstopt Tiel

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig is vrijwel elke afvoer voorzien van een sifon. Een sifon is de zwanenhals in de afvoerbuis. Wanneer dit het geval is kan het zijn dat het water niet meer goed doorloopt doordat de sifon vol zit met troep.

Vrijwel elke sifon kun je eenvoudig losdraaien om vervolgens het vuil uit de sifon te halen. Draai het sifon er weer op en het water loopt weer goed door.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Loopt de afvoer niet meer goed door? Dan kan je er voor kiezen om dit aan te pakken met zuiveringszout (baking soda).

Meng het zuiveringszout met water en giet het mengsel langzaam in de geblokkeerde afvoer, laat dit vervolgens een nachtje inwerken.

Wanneer je het zuiveringszout met azijn mengt is het effect nog sterker. Je afvoer zal daarna weer goed doorlopen.

Ontstoppen Tiel Leiding
Riool ontstoppen Tiel graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een methode waarop je de verstopping uit de afvoer krijgt, is door gebruik te maken van de ouderwetse plopper. 

Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de ontstopper vervolgens met kracht op en neer. Hierbij ontstaat er zuigkracht waarmee het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt zeer effectief wanneer je afvoer verstopt is.

Bel met Ontstoppen Tiel om jouw situatie te bespreken 0344 202 606.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere zeer effectieve manier om een afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van een ontstoppingsveer. Deze flexibele veer duw je met het uiteinde in de verstopte afvoer.

Wanneer er bochten zitten in de afvoer, kan het zijn dat je extra kracht moet zetten om hier voorbij te komen. Let wel op dat je niet je hierbij niet te veel kracht zet, zo voorkom je dat je schade aanricht aan je afvoerbuis.

Wanneer je bij de verstopping gekomen bent kan je deze aanpakken door te draaien, duwen en te trekken met de veer. Zorg er voor dat je dit voorzichtig doet.

Belangrijk is dat je de veer ook weer voorzichtig uit de afvoer haalt. Door te kijken of het water weer doorstroomt kan je testen of de leiding weer schoon is, en je afvoer verstopping is opgelost.

Lukt het niet? Maak dan gratis een afspraak via 0344 202 606. Dan verhelpen wij jouw afvoer verstopping.

Graven riool Tiel
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Door bijvoorbeeld chemisch afval, vetresten, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen raakt het afvoer snel verstopt.

Ook kan het zijn dat leidingbreuk de verstopping veroorzaakt. Bij leidingbreuk ontstaat de ontstopping doordat allerlei vuil zich kan ophopen in de gescheurde leiding.

Daarnaast kunnen ingegroeide boomwortels de oorzaak zijn van een verstopping. We zien dit voornamelijk bij oudere huizen, waarbij de riolen nog zijn aangelegd met gresbuizen, waar boomwortels gemakkelijk de rioolbuizen indringen waardoor er verstoppingen ontstaan.

Het komt ook wel eens voor dat leidingen slecht op elkaar zijn aangesloten door bijvoorbeeld een slecht aangelegd riool.

Het kan ook zelfs zijn dat dit veroorzaakt is door een aardverschuiving, in dit geval ligt het probleem vaak een stuk ingewikkelder.

Heb je last vast van verstopte afvoer en wil je dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost? Bel ons dan snel op 0344 202 606.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de afvoer in een goede staat blijft. Gooi om die reden bijvoorbeeld geen vet of olie in de afvoer.

Ook is het belangrijk om er voor te zorgen dat je geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt. Deze kunnen namelijk vast komen te zitten. Hierdoor heeft het water geen doorgang.

Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om met regelmaat je rioleren te laten controleren.

Wij kunnen onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Maak een afspraak met een van onze rioolexperts door te bellen naar 0344 202 606. Zij kunnen elke verstopping binnen no-time verhelpen.

Loodgieter Tiel Ontstoppen
WC ontstoppen Tiel

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je afvoer verstopt is brengt dit een hoop problemen met zich mee. Je wil dit het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben.

Daarom is het belangrijk om contact met ons op te nemen zodat wij er zo snel mogelijk voor kunnen zorgen dat de problemen worden opgelost.

De prijs die wij daarvoor rekenen zal afhankelijk zijn van de ernst van de verstopping, de eventuele inspectie en reparaties, de kosten van gereedschap en het aantal benodigde arbeidsuren voor het oplossen van het probleem.

Wij zorgen ervoor dat je hier een eerlijke prijs betaald. Ook zullen wij, wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn, niet zomaar starten zonder jouw goedkeuring. 

Onze riool experts zullen ervoor zorgen dat de problemen zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost.

Wil je weten waar je aan toe bent en je afvoer zo snel mogelijk opgelost hebben? Bel dan snel naar 0344 202 606. Het team van ontstoppen Tiel staat klaar om je van je verstopping af te helpen.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-tiel

WC verstopt

Zit jouw WC verstopt in Tiel? Neem contact op met één van onze ervaren loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak nu een afspraak!

loodgieter-tiel-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Tiel

Woon je in Tiel en heb je te maken met een verstopte gootsteen? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-tiel-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Tiel

Rioolinspectie in Tiel? Voorkom nare verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij sporen beginnende verstoppingen op en reinigen jouw riool.

loodgieter-tiel-verstopping

Riool verstopt

Is jouw riool verstopt? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Tiel en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Tiel Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Het team van Ontstoppen Tiel komt je graag helpen!

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Tiel

Is je afvoer verstopt en ben je dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst in Tiel?

Onze loodgieter staat voor je klaar en zal alle rioleringsproblemen voor je aanpakken! Voor elk probleem zoekt hij eerst de oorzaak en lost die dan meteen op.

Heb je problemen met je afvoer? Neem snel contact met ons op zodat wij je spoedig kunnen helpen 0344 202 606.

Verstopping Tiel

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Tiel

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Tiel Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Tiel. Altijd uitstekende service en snel geholpen! Heel erg bedankt.

Ver der Valk Hotel Tiel

Bij ons heeft Ontstoppen Tiel verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstoppingen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Voetbalvereniging TEC

Wij hadden te maken met een rioolverstopping. De mensen van Ontstoppen Tiel konden direct komen en hebben de verstopping snel weer verholpen.

Brandweer Kazerne Tiel

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0344 202 606

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Tiel

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Tiel